Galerij

Door te klikken op onderstaande links kunt u foto’s bekijken. De albums worden steeds aangevuld. Als u zelf mooie plaatjes gemaakt heeft, stuur ze dan gerust in. We plaatsen ze graag.

De meeste foto’s tonen de plaatsen waar het fietspad beoogd is, in juni 2018 is nog slechts een heel klein stukje van het fietspad gerealiseerd.

Klik op de onderstreepte tekst om een album te zien in een nieuw tabblad.

De Reis langs de Weerijs van Breda naar de Bakkebrug bij Stuivezand in juni 2018.

De Aa of Weerijs bij Rijsbergen juli 2017

Het traject in Breda van de singel tot de zuidelijke rondweg in augustus 2017.  De eerste beelden in dit album zijn van de Vredenburchsingel, de laatste van het 076-verkeerslicht bij de oversteek van de zuidelijke rondweg.

Het traject vanaf de zuidelijke rondweg via de Overaseweg naar het Overase bruggetje in augustus 2017. Het eerste beeld is het 076-verkeerslicht over de zuidelijke rondweg bij Amphia Langendijk, het laatste is het zicht vanaf het Overase bruggetje op de bruggen van de HSL en E-19 over de Aa of Weerijs.

Eenmaal aangekomen bij het Overase bruggetje kun je nu al (2016) terug fietsen naar de stad over een pad langs het bos van Trippelenberg en dan achter Novotel langs naar de Talma-zone. In augustus 2017 zag dat er zo uit.