Tracé’s

Zoals eerder gemeld zijn de plannen die er nu liggen nog steeds niet definitief. Hieronder een kaart waarop het tracé, voor zover bekend, is aangegeven.

De route start bij de Vredenburchsingel en loopt langs de oostelijke oever tot aan de Ruitersboslaan (bij Amphia Langendijk). Daar gaat hij over de zuidelijke rondweg en meteen na het SAB-terrein terug naar de oostelijke oever tot aan de brug in de Dr. Batenburglaan achter het Sprint-terrein. Rechtsaf gaat het via deze laan om de Trippelenberg heen naar het nieuwe bruggetje bij de E-19. Daaronder door, naar Effen, door het Oudlandstraatje naar de Tweegelandenbrugweg en vandaar via een fietspad door de Krabbebosschen naar de Montenslaan. (Gemeentegrens Breda-Zundert)

Via de Montenslaan naar het Slikstraatje en de Kaarschotsestraat naar de brug over de Aa of Weerijs. Vanaf daar zal het fietspad langs de beek blijven tot aan de Bakkebrugstraat bij Stuivezand. De huidige plannen gaan niet verder.

De ‘alternatieve routes’:

Bij de Ruitersboslaan (bij Amphia Langendijk) in Breda is het mogelijk om via het pad achter de Sculpturen (woontorens) langs de Turfvaart en achter Mirabelle langs naar het bruggetje bij de snelweg te fietsen.

Ook wordt het mogelijk om vanaf de brug in de Dr. Batenburglaan (bij Sprint) linksaf te gaan naar de Overaseweg om dan via een nieuw fietspad eveneens bij het bruggetje te komen.

(Door op het kaartje te klikken kunt u de afbeelding zien in pdf-format en downloaden, 19,5MB).